Bounz Your Body!
Events, hardlopen

Bounzen tot je er hysterisch lachend bij neervalt – Air Control Delta Pad test!

Al bijna twee maanden geleden werd ik opnieuw uitgenodigd voor een enorm leuk event van Anita Nederland, het Bounz Your Body not Your Boobs event bij – hoe kan het ook anders – Bounz Amsterdam. Hier mochten we de ultranieuwe Air Control Delta Pad testen, een nieuwe prijswinnende sportbh van Anita. YES!

biggrin

Van te voren overlegde ik met Huub, want net tevoren had ik toch weer eigenwijs iets te veel gedaan en begon mijn knie hetzelfde deuntje als altijd te zingen. Balen als een stekker, want dat betekende dat ik helaas de Antwerpen 10 Miles en de bijbehorende loopclinics – ook georganiseerd door Anita – vaarwel kon zeggen. Om zeker te zijn dat ik dingen niet stuk loop heb ik besloten om dit keer nou eens echt naar mensen te luisteren als ze zeggen dat iets niet handig is haha. Van Huub mocht ik wel gaan springen, maar op voorwaarde dat ik kniebescherming zou dragen. Dat heb ik ook braaf gedaan en ik heb geen centje pijn gehad gelukkig.

Verder had ik een tijdje van tevoren bij Andrea, die het evenement mee organiseerde, gevraagd of ik mijn trainster Lisette mee mocht nemen als introducée. Op dat moment kon dat niet, maar het werd wel opgeschreven en op het laatste moment kwamen er nog wat plekken vrij. Lisette, zelf ook groot fan van Anita sportbh’s, mocht mee! Yay!

Air Control Delta Pad

Air Control Delta Pad

De Delta Pad is inmiddels mijn vierde bh van Anita, wat een enorme verwennerij. Ik draag ook letterlijk niks anders meer als ik ga sporten. De Nike sporttopjes, de sportbh’s van Hunkemoller liggen te versloffen in mijn kast. Het zit gewoon allemaal net niet, en die van Anita dus wel. Ik was dan ook erg benieuwd naar de Delta Pad. De twee Momentum’s die ik heb, en de Extreme Control hebben allemaal een aantal hele fijne dingen gemeen:

  • Geen snijdende cups, maar toch zo gevormd dat alles goed op zijn plek blijft
  • Lekker ademende stof, dus geen vervelend plakkende huid of schuurplekken
  • Fijne brede, zachte banden over de schouders, er snijdt nergens iets
  • En het ziet er nog leuk uit ook! De meeste sportbh’s drukken alles plat (logisch ook, het moet wel de boel in bedwang houden) en dat is weinig flatterend. De sportbh’s van Anita zorgen er voor dat er controle is maar dat ik er ook nog als een vrouw uitzie, zegmaar 🙂

De Delta Pad heeft echter nog een extra voordeeltje: een extra padded driehoek in de cups die nog extra vochtregulerend is, zorgt voor nog net iets meer decollete en het grootste voordeel: niemand vraagt meer “of je het koud hebt”. Haha. You get my drift! Hier kun je nog meer lezen.

Bounz Amsterdam

Even op de foto met de Ink'n'Burn chickies

Even een ussie met Nicole

Lisette en ik vertrokken al gezellig keuvelend in mijn auto’tje richting Amsterdam. Eenmaal aangekomen stonden er nog 20+ meiden op ons te wachten van wie ik de meesten wel kende, hoe gezellig! Heerlijk even bijkletsen met iedereen. De zaal bestond uit een aantal aan elkaar geschakelde trampolines met een soort landingsbaan van trampolinestof er tussen. Verder hadden Marjon en Andrea gezorgd voor een heerlijk hapje en drankje, en kregen we natuurlijk meteen de bh’s aan om ze uit te testen tijdens een bootcamp op de trampolines.

Van te voren was ik wel wat huiverig over de zwaarte van de training, maar eigenlijk viel het me reuze mee! Alleen het begin was even wennen, lang geleden dat ik op zo’n ding heb gesprongen, vooral het gebalanceerd landen was wel even een uitdaging. Als een stel kippen zonder kop waren we in het rond aan het springen, echt hilarisch!

 

Estafette!

Run Baby Run

De kern van de workout bestond uit twee delen – eerst een lekkere estafette over het hele parcours van de ene muur naar de andere muur. Gaan met die banaan! We liepen drie keer en tot drie keer won mijn groep, whoehoe! De verliezers mochten aan de slag met pushups terwijl ik mijn wonden likte – dat krijg je als je tegen de achtermuur aanbouzt om zo snel mogelijk weer terug te keren haha. Lekkere schaafplekken overal. Mocht de pret niet drukken, wat was het heerlijk om weer even voluit die benen te kunnen laten gaan.

HIIT

Het tweede deel was aardig pittig, twee HIIT’s met een korte pauze waarin we op de trampoline’s zo snel en zo veel mogelijk verschillende oefeningen deden in 30 seconden, met 5 seconden wisseltijd. Het deed me enorm denken aan de circuitjes die ik op woensdagavond altijd bij Lisette doe alleen dan op een wiebelige ondergrond 🙂 Ging lekker, was erg warm, en de bh werkte fabeltastisch. Toink toink toink, lekker stuiteren mensen!

BOUNZ!

Na een fijne stretch sessie om de spieren een heel klein beetje rust te geven, was het vervolgens tijd voor een ontspannend voetenbadje en nog even wat lekkers. Ondertussen konden we om beurten de gekste capriolen uithalen zodat Harm, de vriend van Andrea en verdienstelijk fotograaf, ons allemaal in de lucht kon vastleggen.

Wat een geweldig leuk evenement weer. De goodiebag was ook niet mis, een lekker cremetje van Weleda, het geweldige kookboek van Runnersworld, een waszakje voor de bh’s, sokjes van Anita, de Runnersworld zelf – en natuurlijk weer een fantastische nieuwe sportbh. Heel erg bedankt weer, Anita!

Foto’s zijn beschikbaar gesteld door Harm Dommisse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.