Everything Wendy
lifestyle

Everything Wendy!

Ik weet niet of het je is opgevallen, maar ik heb een nieuwe URL. Ik liep er in de afgelopen weken tegenaan dat ik graag regelmatiger wilde schrijven, maar dat ik de URL van mijn blog (WendyRuns.nl dus) daarvoor te beperkend vond. Ik had een blog dat louter over hardlopen leek te gaan. Dingen als muziek, series en lifestyle passen daar niet bij, no? Dus vandaar een verandering. En geef toe, Everything Wendy bekt ook wel lekker toch?

Ik kan heel veel schrijven over hardlopen, maar ik schrijf ook nog voor Just Keep Running en ik wil jullie niet op beide plekken dezelfde content voorschotelen. En er is nog zoveel meer in het leven dan hardlopen. En dus breid ik dit blog uit. Dat houdt in dat ik eigenlijk ga schrijven over hetgeen me bezighoudt. Het wordt geen compleet persoonlijk dagboek waarin je alleen maar mijn dagelijkse beslommeringen gaat lezen hoor! Daarvoor heb ik de Weeklies al en die blijven ook gewoon.

Je zult meer boekrecenties langs zien komen, recenties over series die ik op dit moment kijk, gedachten over artikelen die ik tegenkom en je zult denk ik ook wat meer gaan lezen andere hobbies die ik heb. Dus! Meer variatie en hopelijk gaan jullie dat ook leuk vinden.

Ik heb mijn blog gisteravond verhuisd en ben nog wat aan het prutsen met de layout. Dus als er hier en daar nog wat dingetjes niet werken, dan vergeven jullie me dat vast, right?

 

1 thought on “Everything Wendy!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.