lifestyle

Fijne feestdagen!

Wow, het jaar is echt voorbij gevlogen. Fijne dagen allemaal!

Vanavond, kerstavond, breng ik samen met mijn man door bij mijn schoonzusje en de kinderen. Morgenochtend is het mooi tijd voor een loopje op eerste kerstdag. Doen jullie dat ook, hardlopen tijdens de kerst? Ik vind het altijd wel bijzonder – overal mooie verlichting, weinig mensen op straat en er heerst dan zo’n heel apart sfeertje.

Kerst

In de middag vertrekken we dan naar mijn ouders voor een heerlijk avondje gezelligheid en gourmetten. Voor ons draait kerst echt om familie. Tweede kerstdag hoop ik er in de ochtend nog een loopje uit te kunnen persen, en anders wordt het de dag daarna. De rest van de dag brengen wij thuis door samen met de ouders van mijn man. Ik ga lekker koken en we gaan vast iets van een leuke film kijken en het gezellig hebben.

Oud & Nieuw

Oudejaarsavond is typisch voor vrienden: ieder jaar vieren wij dat met een vaste groep en het is echt een traditie geworden. We beginnen halverwege de avond met onze “end of year list” – iedereen brengt een nummer mee dat dit jaar veel voor hen heeft betekend. Die zetten we random achter elkaar en we kienen het zo uit dat het laatste nummer speelt zo rond 12 uur. Per nummer vertelt diegene van wie het is waarom het een belangrijk nummer is geweest voor hem of haar dit jaar. Dat levert soms hilarische, of heel emotionele momenten op. En daarna is het natuurlijk tijd voor champagne! Ik heb er ontzettend zin in.

Hoe breng jij de feestdagen door? En ga je nog lopen?

1 thought on “Fijne feestdagen!”

  1. Gezellig!! Vanavond gaan we naar vrienden, morgen naar mijn ouders, tweede kerstdag hoop ik een stuk te kunnen hardlopen en eten we bij mijn schoonouders. Met oud en nieuw staat nog niet helemaal vast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.