lifestyle

Goodbye 2014 – Hello 2015!

En zo is het al weer 2015. De tijd gaat hard als je je schoenen van je voeten loopt zullen we maar zeggen. Tijd om terug te kijken!

2014

In vele opzichten was 2014 voor mij een beetje een moeilijk jaar. Een jaar van stilstaan op allerlei vlakken. Vooral werk zat me dwars, en helaas is wat ik begin 2014 vreesde ook uitgekomen: ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar daarnaast was 2014 ook een heel leuk jaar met heel wat fijne herinneringen en mijlpalen!

strook1

Ik startte het jaar met een lekker rondje lopen, en verderop in de maand scoorde mijn lief zijn huidige baan. Yay!

strook2

We kochten een nieuwe auto, vanwege die baan dus, en ik begon mijn afstanden weer uit te breiden want oa de CPC kwam er aan.

strook 3

Die CPC liep ik, maar met een vrij slechte voorbereiding en dus niet zo’n goede tijd.

strook4

Vervolgens ging ik met vrienden naar het Dunk! Festival wat een geweldig weekend was. Ook bezochten we de Elf Fantasy Fair, niet in de laatste plaats omdat een van mijn beste vriendinnen daar stond met haar debuut roman, hoe geweldig!

strook5

Een concert van Pentatonix volgde, en een Bijzondere Bier Bijeenkomst met vrienden in de zon.

strook6

Het werd echt lekker weer, dus ik ging hardlopen in zo weinig mogelijk kleding. En we konden heerlijk bbq’en in de tuin, fijn!

strook7

We Own The Night volgde, op een ongelooflijk bloedhete dag. Ik had veel te veel water gedronken en liep de hele race met maagpijn. Wat hardlopen betreft voor mij het dieptepunt van het jaar.

strook8

Vakantie! We boekten een last minute naar Corfu en hadden een paar heerlijke dagen daar. Lekker warm, leuk eiland, en precies lang genoeg.

strook9

Terug van Corfu had ik nog eens drie weken vrij. Het bleef schitterend weer en ik gebruikte deze weken om mijn afstanden stevig uit te breiden. Ik liep van de 7 naar de 12 kilometer en liep op schema voor de halve van Amsterdam.

Ook zocht ik mijn complete boekencollectie uit en bracht 9 verhuisdozen naar het goede doel. Geen spijt van!

strook10

Ondertussen werd ik gek van mijn lange haar en liet het radicaal afknippen. Ik heb nog nooit zoveel complimentjes gehad geloof ik 🙂

strook11

En plotseling was daar dan de Dam tot Dam. Ik had de afstand ondertussen al gelopen en ging voor een tijd onder de 2 uur. Dat redde ik net niet – ik had mijn race slecht verdeeld (liep een pr op de 5 en de 10) en na 13 kilometer was daar helaas de man met de hamer. Toch vond ik het een fantastische race!

strook12

 

Op 9 oktober liep ik dan uiteindelijk die felbegeerde 18 kilometer – de ultieme trainingsafstand voor de halve marathon. Op 16 oktober werd ik 40 en kreeg ik van al mijn lieve vrienden een prachtig fotoboek dat onze gehele vriendschap besloeg. Fantastisch!

strook13

Drie dagen na mijn verjaardag haalde ik mijn racepack voor de halve op – en ontmoette Andrea van RunAndreaRun – en liep vervolgens de halve marathon. Het ging goed! En ook niet! Maar ik liep hem uit! Voor mij het hoogtepunt van het jaar.

strook14

Niet lang daarop vertrokken we met vrienden naar de UK voor een lang weekend fun, roleplay en bier. Het weer was niet briljant maar dat mocht de pret niet drukken.

strook15

En veel te snel was daar dan het einde van het jaar, en ook het einde van mijn contract bij mijn werkgever. Ik vond het een pijnlijke week, maar uiteindelijk moet je toch vooruit kijken, en niet terug.

strook16

En zo zijn we nu bij het einde van het jaar gekomen. Een einde met sneeuw, gezelligheid met kerst, vuurwerk op de juiste momenten en fijn samenzijn met vrienden. Uiteindelijk was 2014 best een goed jaar.

 

1 thought on “Goodbye 2014 – Hello 2015!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.