lifestyle

Instagram tag : 2015

Instagram blijft toch mijn favoriete medium … meer dan Facebook, veel meer dan Twitter (daar doe ik eigenlijk bijna niks meer mee). Ik vind het heerlijk om op verloren momentjes even mijn telefoon te grijpen en te kijken wat de mensen op mijn timeline allemaal aan het doen zijn.

Mijn timeline is bezaaid met hardloopfoto’s, meestal. Ik krijg daar altijd zoveel energie en motivatie van! Daartussendoor vind je nog wat accounts die te maken hebben met beauty – dat stamt nog uit de tijd dat ik een beautyblog had. Sommige mensen die ik daardoor heb leren kennen volg ik nog steeds. En natuurlijk volg ik vrienden die een Instagram account hebben. Dat zijn er alleen niet heel veel.

Op Shirley’s blog kwam ik deze tag tegen en het leek me leuk die in te vullen. Wat zijn de highlights van mijn eigen Instagram feed?

1. Wat is je allerlaatste geplaatste foto op Instagram?

Laatste Instagram Post

Ik update Instagram nogal regelmatig, maar de laatste foto die ik op het moment van schrijven plaatste is deze. Het was zulk mooi weer vrijdag, en ik had zo graag willen hardlopen, maar ik had teveel spierpijn van de woensdag ervoor 🙂 Dus werd het een boswandeling met mijn man, die ook vrij was die dag. Heerlijk!

2. Wat is de allereerste foto die je in 2015 op Instagram plaatste?

Eerste Instagram van 2015

Zoals altijd bracht ik oud en nieuw door met vrienden. Deze foto plaatste ik toen 2015 net een uurtje oud was. De buren van de vrienden waar we meestal zijn sloven zich vaak nogal uit met vuurwerk, heerlijk om naar die “show” te kijken altijd.

3. Wat is je allerleukste foto waar je zelf op staat? 

Leukste Instagram waar ik zelf op sta

Ik maak best veel selfies (vooral hardloopgerelateerd) en daar ben ik eigenlijk niet zo best in haha! Als ik dan toch een foto moet kiezen, dan deze die ik niet zelf heb gemaakt. We waren hier op het huwelijksfeest van twee goede vrienden, op een schitterende dag op het strand. Naast supersoakers (oh yeah!) hadden we ook bellenblaas en ik sta hier met een van mijn beste vriendinnetjes bellen in de lucht te blazen.

Het is zo’n spontane foto, en ik vind mijn jurkje leuk. Ja, dit vind ik wel de leukste instagram foto van mezelf dit jaar 🙂

4. Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee? 

Waarnaar heb ik heimwee Instagram

Oh, da’s niet zo moeilijk haha. We hadden een fantastische vakantie in Frankrijk dit jaar en ik was er echt nog niet aan toe om naar huis te gaan toen dat wel moest. Haute Alpes, ik kom graag nog eens bij je terug, want wat was je prachtig.

5. Wat is het állerlekkerste gerecht dat je op Instagram deelde?

Lekkerste gerecht

Hoewel ik behoorlijk vaak kook had ik eigenlijk heel weinig foto’s van eigen kooksels op Instagram staan kwam ik achter, toen ik terugscrollde. Dus dan maar deze. Een heerlijke bagel die ik at bij Bagels & Beans Tilburg na een sollicitatiegesprek helemaal aan het begin van het jaar. Volgens mij was dit het tweede gesprek bij de gemeente en ik had er toen een goed gevoel over.

Twee dagen later kwam dat gevoel uit, want ik kreeg de baan!

6. Welke foto kreeg de meeste likes? 

Most liked Instagram

Deze stak er met kop en schouders bovenuit, en het is dan ook echt een geweldige finish foto vind ik. Heel blij mee, de blijdschap spat er echt van af. Ik speel nog steeds met de gedachte om deze op canvas af te laten drukken of zo 🙂

Dit was overigens de finish van de halve marathon van Eindhoven, samen met Nicole Vorderman!

7. Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?

Leukste dierenfoto Instagram

Ohhh wat ben ik hier nalatig geweest! Ik heb drie katten en ik dacht dat ik toch behoorlijk wat foto’s van ze maakte, maar dat viel zwaar tegen in mijn 2015 timeline.

Dus in plaats van een kattenfoto hier eentje van Bob! Tenminste, zo doopten we hem. We zaten met een groep vrienden even van de zon te genieten tijdens een verhuizing van een van hen van Leiden naar Almere. Deze minislak kwam voorbij gekropen en ik vond dat ik m moest redden voordat iemand op hem stapte. Is ie niet schattig? 😀

8. Welke fotobewerkingsapp gebruikte jij het meeste? 

Geen eigenlijk. Ik gebruikte nog wel eens snapseed maar dat doe ik eigenlijk niet meer. En ik pas ook vrijwel geen filters toe, behalve om een foto wel eens zwart-wit te maken. Ik heb een tijdje lang geprobeerd om een soort uniform “gevoel” of sfeer te creeeren op mijn Instagram omdat ik dat bij anderen altijd zo mooi vind. Maar ik heb daar zelf niet het geduld voor 🙂

9. Wat is jouw meest gebruikte #hashtag op Instagram?

Daar kwam ik dus niet goed achter. Ik heb geen idee eigenlijk. Mijn gok is dat het wel iets zal zijn dat met hardlopen te maken heeft zoals #nevernotrunning, #jkrblog of #igrunners.

10. Welke 3 accounts zijn bij jouw favoriet?

Pfoeeeehhh, dit vind ik heel moeilijk. Ik volg echt allerlei mensen met allerlei soorten feeds.

@iriscompiet volg ik sinds vorig jaar en zij maakt prachtige art met een behoorlijk duister randje – prachtig!
@rogerdea plaatst de meest mooie scherpe foto’s van zijn katten Bumpy en Beasty. Altijd een plezier om naar te kijken
@annemerelcom omdat ik haar gewoon echt oprecht heel erg leuk vind. Ik heb haar heel kort ontmoet vlak voor de Vredesloop en ze is super spontaan en aardig. En ik vind haar foto’s leuk en mooi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.