hardlopen

Just Do It – Don't Look Back

Wat een rollercoaster waren de afgelopen weken. Buffelen richting een grote livegang waar we al anderhalf jaar mee bezig waren, afscheid nemen op het werk, voor het eerst in tijden weer hardlopen en ook nog eens met je snufferd op een veelgelezen hardloopblog terecht komen. Lees mee!

Afscheidsboeket

De afgelopen weken waren voor mij heel dubbel. De afgelopen anderhalf jaar zijn we heel hard bezig geweest op het werk met de livegang en samenvoeging van onze corporate site. Dat werk kwam in de laatste twee weken tot een hoogtepunt. Paradoxaal genoeg waren dat ook de laatste werkweken voor mij bij deze werkgever, en dat vond ik heel erg. Nog nooit had ik het zo naar mijn zin bij een bedrijf en met collega’s. Dat moest ik gedag zeggen, noodgedwongen vanwege een fusie, en dat was voor beide kanten pijnlijk en verdrietig.

Verder kwam mijn auto niet door de APK heen zonder grote reparaties, en aangezien ik niet weet hoe mijn werksituatie er voor staat in het nieuwe jaar, besloten we om hem niet te laten repareren. Doordat ik nu met de trein moest werden mijn werkdagen nog langer en lukte het echt niet meer om hard te gaan lopen. Wat werd ik daar onrustig van zeg!

Hardlopen op zondag

Maar goed, dat is nu achter de rug en we kijken weer vooruit! Afgelopen zondag ging ik voor het eerst in minstens anderhalve week weer hardlopen en wat voelde dat goed. Het ging nog niet eens heel slecht ook, al liep ik er maar vier kilometer. Het leek me niet verstandig om ineens weer voluit te gaan.

Vanaf nu heb ik weer tijd, en ga ik ook serieus om de dag weer lopen. Ik weet niet hoe lang deze periode van geen werk hebben gaat duren, maar ik kan er maar beter het beste van maken toch? Het zorgt er ook voor dat ik regelmatig wat frisse lucht op kan snuiven, en hardlopen maakt me blij. Als er iets is dat ik nodig heb in deze periode, dan is dat het wel.

Just Keep Running!

Een andere superleuke afleiding is het feit dat ik vanaf vandaag iedere maandag een stukje ga schrijven op Just Keep Running! Ik las het blog van deze 10 vrolijke meiden al heel lang, ik denk al zeker anderhalf jaar, en was een aantal van hen ook al eerder tegengekomen. Zo zag ik een deel van de groep tijdens We Own the Night, en natuurlijk had ik niet lang geleden de gezellige fotoshoot met Zélia.

Van het een kwam het ander … en nu ben ik ook onderdeel van Just Keep Running. Ik vind het heel leuk, en ook heel spannend 🙂

Dus, don’t look back, just look ahead. Ik ben heel benieuwd wat het komende jaar me gaat brengen!

Hoe ziet jouw volgend jaar er uit?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.