Select Page

Nicole – Nicole’s Weblog

Nicole is mijn rots in de branding. Op Instagram, tijdens wedstrijden en ook nu ik geblesseerd ben. Wat een lieve, fijne, positieve vrouw is dit. We lopen ongeveer even snel, al denk ik dat ze me echt voorbij gaat want ze traint momenteel veel vaker dan ik!

Samen liepen we vorig jaar zowel de kwart marathon van Rotterdam, als de halve marathon van Eindhoven, als de Bruggenloop. Bij de halve sleepte zij mij er door, bij de Bruggenloop was ik de haas. Haar blog lees ik met veel plezier <3

 

Patricia – Donderdesign

Patricia schrijft niet alleen bij Just Keep Running, maar ook voor haar eigen blogje. Je vindt hier een mengeling van boekverslagen, hardloopgerelateerde blogs en persoonlijke dingetjes.

Patries is een ontzettend lieve meid wiens blog ik erg graag lees, en ze kan nog schitterend fotograferen ook.

 

Marieke – Brouwertje.com

Marieke van Brouwertje.com leerde ik kennen toen we beiden door Girls Love to Run werden uitgekozen om een jaar lang door hen gevolgd en gecoacht te worden naar hun ultieme doel. Voor Marieke was dat de Dam tot Dam, voor mij mijn eerste 10 kilometer. Ze update niet heel regelmatig, en volgens mij heeft ze het hardlopen min of meer aan de wilgen gehangen, maar toch vind ik haar blog nog steeds heerlijk om te lezen.

Al is het alleen maar om die droombruiloft en huwelijksreis!