beauty

Nails Nails Nails – Blue Monday?

Oceanic Forces

Ik geloof dat ik de laatste tijd een voorkeur heb voor blauwe lak op mijn nagels. Mooi in thema voor Blue Monday vandaag, no?

Ik smeer me suf trouwens met vette bodybutters maar de nagelriemen willen maar niet fatsoenlijk zacht blijven – alleen daarom heb ik al een hekel aan de winter. Meestal zijn mijn nagels ook super breekbaar en willen ze maar niet lang worden zo tijdens de winter, maar de afgelopen weken had ik daarover niets te klagen, die dingen bleven maar groeien! Dusdanig dat ik op een gegeven moment zelfs moest gaan inkorten om te voorkomen dat ik enge heksenklauwen ging krijgen.

De lak hierboven is van een Indie Polish maker, genaamd Emily de Molly. Deze lak heet Oceanic Forces en is een teal jelly met verschillende soorten glitters. Prachtig, hoewel het wel vissen was naar de grotere glitters.

Essence Power Girl

 

Vervolgens kocht ik Essence Power Girl. Op internet is deze al een tijdje heel populair – hij komt uit een limited edition genaamd Superheroes en is een duochrome. Ik vind hem eigenlijk bijna een multichrome, want in sommige hoeken gaat de lak van aqua naar helderblauw, naar paars en daarna naar fuchsia. Twee laagjes, en hij dekte. Goed gedaan Essence!

Au!

En toen … sloeg het noodlot toe. Maar blijven doorgroeien he? Lange nagels in combinatie met sport is een lastige, en bij het worstelen met een strakke sportbeha voelde ik iets knappen. Pats, daar ging een nagel, tot op het vlees. Auw auw auw! Ik hoopte ┬áhem nog te repareren met een theezakje en misschien een gel lak, maar helaas viel hij toch niet meer te redden. De rest ging dus ook maar kort (maar niet zo ultra hoor, dat kon ik niet over mijn hart verkrijgen).

Dark Depths

 

En wederom een blauwe lak! Deze is ook van Emily de Molly, en heet Dark Depths. Opnieuw is dit een blauwe jelly, maar dit keer met flakies die verkleuren van blauwpaars naar tealgroen. Prachtig! Drie laagjes heb je wel nodig om je hele nagel te bedekken. Het is wel even wennen hoor, die korte nageltjes …

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.