beauty

Nails Nails Nails! – Catrice Luxury Laquers HoloMania

Catrice Luxury LacquersHet gonsde er al een tijdje van – Catrice zou in maart uitkomen met een hele range aan “Luxury Lacquers”, een serie lakken die een aantal van de meest gewilde finishes van het moment in zich zou herbergen. Natuurlijk een limited edition serie, zodat je wel even hard moest rennen om er op tijd bij te zijn.

Wat dat betreft had ik geluk, want ik liep toevallig in een Kruidvat toen het schap echt net opgebouwd was. Het stond nog helemaal vol en ik kon meegraaien wat ik wilde. Ik wist me in te houden, het werden er vier (maar waarschijnlijk ga ik nog terug haha!). Vandaag laat ik jullie twee van de lakken zien met een holografische finish (HoloMania subserie): ApHolo 7 en Holo In One.

Holo In One

Holo in oneHolo In One is een aqua/turquoise lak die een beetje het midden houdt tussen een lineaire en een scattered holo. Met andere woorden: je ziet wel een lineaire regenboog, maar tegelijkertijd is de rest van het nageloppervlak ook bezaaid met individueel holografische spikkeltjes.

Holo in oneDe lak dekt heel goed, geen gedoe met strepen of slecht dekken, zoals holografische lakken wel eens doen. Twee lagen en perfect gedekt zonder zichtbare streken van je kwastje (dat groter is en ronder dan ik gewend ben van Catrice, handig!). De houdbaarheid is zeker ook goed: bovenstaande foto’s nam ik terwijl de lak al vijf (!!) dagen op mijn nagels zat. Je ziet wat tipwear, maar dat is het dan ook!

ApHolo 7

ApHolo 7ApHolo 7 heeft exact dezelfde consistentie als Holo In One maar is dan een koeler, licht grijs blauw. Soms zie je blauwe holo’s die wel zilver lijken, maar dat is met deze lak zeker niet het geval.

ApHolo 7Hij lakt net zo gemakkelijk als zijn aqua broertje en dekt ook in twee lagen. De holografische schittering is prachtig, en is sterker dan je op deze foto’s kunt zien. Ik ben fan en ga dan ook zeker terug voor de paarse en zilveren variant!

De Luxury Lacquers van Catrice zijn op dit moment te koop bij de meeste filialen van Kruidvat. Zoals gezegd is het een limited edition, dus op=op. Toen ik ze kocht, was er een mooie aanbieding van 2 lakken voor vijf euro, maar ik weet niet of die actie nog loopt. In ieder geval, sla je slag nu het nog kan!

1 thought on “Nails Nails Nails! – Catrice Luxury Laquers HoloMania”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.