beauty

Nails Nails Nails: Eurso Euro en Fantasy Fire

Jaaaa, mijn nagels zijn eindelijk weer lang genoeg om fatsoenlijk te lakken en foto’s van te nemen. Ik maakte meteen gebruik van de gelegenheid om een combinatie uit te proberen die ik al tijden op mijn verlanglijstje had staan.

eurso-euro-fantasy-fire6

In de lente bracht OPI de Euro Centrale collectie uit, en een van de lakken daarin sprong er voor mij uit: Eurso Euro. Een prachtige volle donkerblauwe kleur met een crelly samenstelling (het lijkt op een creme, maar is net iets meer squishy en glanzend). Daaroverheen lakte ik 1 laag van Max Factor’s Fantasy Fire.

eurso-euro-fantasy-fire5

Het resultaat is echt zo mooi! Als je je vingers beweegt komt de prachtige shimmer van Fantasy Fire echt tot leven. Onder bepaalde hoeken verandert de kleur van een fuchsia roze naar paarsblauw naar groen en zelfs een tikkeltje oranje. Helaas erg moeilijk om vast te leggen op foto!

De houdbaarheid van beiden is erg goed. Op het moment dat ik deze post schrijf zit deze manicure al vijf dagen op mijn vingers en heb ik alleen last van tipwear.

Max Factor Fantasy Fire is verkrijgbaar in de schappen van de gemiddelde drogist (Kruidvat, Etos, DA etc) en kost rond de 5 euro. OPI Eurso Euro is te krijgen bij de betere nagel salon of spa’s en kost zo’n 13-15 euro.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.