Wie is Wendy?

Ik ben opgegroeid in Schiedam, heb even in Delft gewoond en woon inmiddels al weer heel wat jaren met mijn man in Breda. Geen kinderen, wel katten, drie stuks maar liefst. Ik blog al zolang ik me kan herinneren dat internet bestaat, eerst op allerlei blogplatforms maar zeker vanaf 2002 op mijn eigen domein. Dat blog bestaat nog steeds, maar wordt nu gebruikt als prive dagboek en naslagwerk ::)

I want to jump all these limitations but the shoes upon my feet
~ Alanis Morissette

In eerste instantie had ik een publiek beautyblog samen met nog twee meiden, maar dat werd zo enorm tijdrovend dat we voor de keuze stonden: fulltime gaan doen, of mee stoppen. Uiteindelijk kozen we voor het laatste, hoewel ik daar soms nog wel spijt van heb! Sinds 2012 ben ik gaan hardlopen en natuurlijk hoorde daar ook weer een blogje bij. Dat werd dit blog. Daarnaast heb ik een tijd voor Just Keep Running geblogd, al is daar in 2015 weer een eind aan gekomen.


Inmiddels probeer ik dit blog uit te laten groeien tot een lifestyle en sportgerelateerd blog met een persoonlijk tintje. Je zult hier mijn hardloopavonturen vinden, wedstrijdverslagen, maar soms ook boekverslagen, recepten en persoonlijke blogs


Ik ben een mens dat positief in het leven staat. En ook chaotisch, slordig en rommelig haha! Ik geloof heilig in karma, het najagen van je dromen, en 100% gaan voor hetgeen je leuk vindt. In 2018 was ik hard op weg om weer terug te komen in het hardloopwereldje na een hardnekkige knieblessure. Ik liep weer wedstrijden, en genoot met volle teugen. Totdat het leven anders besloot en ik in oktober de diagnose borstkanker kreeg. Nu, in 2019, zit ik vol op in de behandelingen, maar ben ik ook alweer plannen aan het maken om mezelf lichamelijk weer terug te timmeren naar daar waar ik was toen ik moest stoppen met sporten. Wat zeggen ze ook weer? Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt? Dat is zeker zo, maar dat betekent nog niet dat je moedeloos op de bank moet gaan zitten. Here we go!