Select Page

Ik ben opgegroeid in Schiedam, heb even in Delft gewoond en woon inmiddels al weer heel wat jaren met mijn man in Breda. Geen kinderen, wel katten, drie stuks maar liefst. Ik blog al zolang ik me kan herinneren dat internet bestaat, eerst op allerlei blogplatforms maar zeker vanaf 2002 op mijn eigen domein. Dat blog bestaat nog steeds, maar wordt nu gebruikt als prive dagboek en naslagwerk ::)

I want to jump all these limitations but the shoes upon my feet

~ Alanis Morissette

In eerste instantie had ik een publiek beautyblog samen met nog twee meiden, maar dat werd zo enorm tijdrovend dat we voor de keuze stonden: fulltime gaan doen, of mee stoppen. Uiteindelijk kozen we voor het laatste, hoewel ik daar soms nog wel spijt van heb! Sinds 2012 ben ik gaan hardlopen en natuurlijk hoorde daar ook weer een blogje bij. Dat werd dit blog. Daarnaast heb ik een tijd voor Just Keep Running geblogd, al is daar recent weer een eind aan gekomen.

Inmiddels probeer ik dit blog uit te laten groeien tot een lifestyle en sportgerelateerd blog met een persoonlijk tintje. Je zult hier mijn hardloopavonturen vinden, wedstrijdverslagen, maar soms ook boekverslagen, recepten en persoonlijke blogs

Ik ben een mens dat positief in het leven staat. En ook chaotisch, slordig en rommelig haha! Ik geloof heilig in karma, het najagen van je dromen, en 100% gaan voor hetgeen je leuk vindt. Op dit moment, begin 2016, ben ik hard op weg een knieblessure te boven te komen, en zou ik erg graag een of meerdere halve marathons dit jaar lopen. Het jaar 2017 was eigenlijk bestemd voor het lopen van de hele marathon in Rotterdam, maar die plannen staan even on hold. Eerst maar eens weer volledig op sterkte terugkomen, dan kijken we verder over de horizon!