lifestyle

Persoonlijk: Fotoshoot met Zélia

Normaalgesproken heb ik het hier over hardlopen, maar zo tussendoor gebeuren er ook nog wel eens andere leuke dingen in mijn leven. Een van die leuke dingen was de fotoshoot die ik pasgeleden met Zélia had van Just Keep Running

Zélia waagde onlangs de sprong van loondienst naar zelfstandige en timmert behoorlijk aan de weg als fotografe met haar eigen bedrijf Zélia Lemoine Photography. Ze biedt verschillende soorten fotoshoots aan, waaronder een portretshoot voor 1 persoon van ongeveer een uur.

Aangezien ik zelf ook veel fotografeer sta ik meestal meer achter de camera dan er voor, en heb ik niet zo heel veel leuke portretten van mezelf. Die heb ik op dit moment wel nodig, zeker met solliciteren. Ik wilde graag een shoot in natuurlijk licht, dus niet in een studio, en een ongedwongen sfeer. Dat leverde hele mooie foto’s op die ik ook goed kan gebruiken voor social media en LinkedIn!

collage

In het begin was het wel even wennen! Sta je daar ineens een beetje houterig te doen met een camera op je gericht 🙂 Zélia is gelukkig fantastisch in het je op je gemak stellen, en ze gaf ook wat tips over hoe je je gezicht moet houden en legde wat trucjes uit. Geheim van de smid haha. Wat volgde was een super gezellige shoot midden in het bos bij Dorst. Hierboven zie je een greep uit de resultaten en oh wat ben ik er blij mee!

Wat ik heel leuk vind, is dat ik er echt op sta zoals ik ben. Met lachrimpeltjes, kuiltjes, kreukeltjes en al. Perfect gedaan Zélia, heel erg bedankt!

Wil je ook een shoot als deze? Zélia biedt leuke shoots aan voor – vind ik – hele schappelijke prijzen. Zij kwam naar mij toegereden, we deden de shoot, zij deed de nabewerking en ik kreeg 10 tot 15 prachtig grote foto’s toegestuurd. Bij elkaar kostte deze shoot me nog geen 110 euro. Ze doet ook shoots met meerdere personen, bruiloften, loveshoots en newborn shoots. Voor elk wat wils dus 🙂

2 thoughts on “Persoonlijk: Fotoshoot met Zélia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.