lifestyle

My Style: Tiffany Infinity

De San Fran en Washington D.C. Women’s Half Marathons staan bekend om hun finisher medals: een prachtig kettinkje van Tiffany’s. Voor mijn eerste halve marathon (in combinatie met mijn veertigste verjaardag) wilde ik die traditie in ere houden!

 

tiffany2

tiffany

En zo vertrok ik op het eerste beste moment dat het kon richting Amsterdam en P.C Hooftstraat. Hummers, mooi geklede mensen, winkelruiten met grote merken – ik werd er een beetje zenuwachtig van moet ik je bekennen. Niet helemaal mijn crowd, zeg maar 😉

Maar daar was Tiffany’s! Een stevige bewaker deed de deur open. Ok, *slik*. Ik voel me hier helemaal niet op mijn plaats. Gelukkig was de verkoopster bijzonder aardig en stelde ze me helemaal op mijn gemak.

Ik had eerst mijn zinnen gezet op het befaamde sleuteltje van Tiffany, maar deze vond ik bij nader inzien te groot. Ik ben niet zo grof gebouwd en grote hangers staan mij gewoon niet zo. En daarnaast had ik iets mooiers gezien – de Infinity lijn van Tiffany’s. Sieraden met het oneindigheids symbool – ik vond het op een of andere manier wel passen.

tiffany4

tiffany5

tiffany6

Na aankoop kreeg ik prompt een glas champagne in mijn handen – nou ja, een halfje eigenlijk, want ik moest nog rijden natuurlijk! En een prachtig turquoise doosje in een al even turquoise tasje. En zo ben ik nu de trotse eigenaresse van een heuse medaille die ik niet meer af hoef te doen.

Ik ben er super blij mee, zeker ook omdat al mijn lieve vriendjes, vriendinnetjes en familie me mee hebben gesponsord voor deze mooie hanger. Ik heb zelfs nog genoeg over voor een bijpassend armbandje – die komt er zeker ook nog, maar niet nu meteen. Er moet nog wat te wensen – en te rennen – overblijven he?

1 thought on “My Style: Tiffany Infinity”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.