reizen

To Travel: Corfu!

We zijn er! Gisteravond laat stapten mijn man en ik in de auto naar Schiphol, waar we een vlucht om 5:20 (ugh, why universe, why?) namen naar het zonnige Corfu.

20140630-194217-70937102.jpg

We zullen een week verblijven in de Apartementen Niki, niet ver van het vroegere paleis dat Keizerin Sissi hier in het verleden liet bouwen. Het uitzicht vanaf het balkon is waanzinnig.

We hebben nog niet veel van de omgeving gezien – tegen de tijd dat we ons door de ellende van het ophalen van de auto geworsteld hadden (bijna twee uur op moeten wachten o.O) en bij ons apartement aankwamen, stonden we al zo’n 30 uur op onze benen. Na een snelle hap, een goed glas wijn en een kleine duik in het zwembad, zijn we even bij gaan slapen. Straks is het lekker dineren bij de eigenaars, en de steile weg naar beneden, naar het strand verkennen. Morgen gaan we in ieder geval even de hoognodige boodschappen doen en de omgeving bekijken.

Uiteraard heb ik mijn hardloopschoenen bij me! Eens kijken of ik een route kan vinden die niet verticaal omhoog of omlaag gaat 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.