Wendy's Week #4
weeklies

Wendy’s Week #4

Wow, weinig foto’s afgelopen week, daar moet ik deze week toch echt even wat aan gaan doen. Misschien kwam het omdat ik niet heel blij was, de blessure is bepaald nog niet over en ik was daarnaast ook snotverkouden, dus meer met andere dingen bezig denk ik. De week eindigde wel heel fijn en met een onverwachte verwennerij 🙂

Maandag en dinsdag

Wat deed ik deze dagen? Niet heel veel bijzonders, want ik kan me er bar weinig van herinneren haha! Volgens mij was ik voornamelijk verkouden, had ik het druk op mijn werk met oa veel trainingen geven en plofte ik ‘s avonds na eten/bad in bed. Of zoiets.

Woensdag

Woensdagochtend begon de dag al vroeg, omdat ik om 7:00 een afspraak had bij de fysio. Mooi even voor het werk, dacht ik. Ik had me even verkeken op de hoeveelheid naalden die Wilfred in mijn been en bil jaste, goeiemorgen zeg. Ik wist wel wat ik moest verwachten natuurlijk en ik denk zo maar dat hij de eerste keer nog wat voorzichtig is geweest. Ik blijf het een rotgevoel vinden, dat moment dat een triggerpoint wordt aangeprikt.

De rest van de dag had ik een zwaar en vermoeid been en probeerde ik de strekoefeningen die ik had meegekregen zoveel mogelijk te doen. ‘s Avonds deed ik een rondje sportschool na even overlegd te hebben met Lisette (is het slim net na dry needling? Lisette zei dat het geen kwaad kon). Met het verloop van de avond zette de verkoudheid ook heftig door, dus het laatste circuitje sloeg ik over. Voor het naar bed gaan bekeek ik de huid van mijn been nog eens …. wow, ik zat echt helemaal onder de rode bulten waar de naald er in was gegaan. Alsof ik door een reuzenmug te grazen was genomen!

Donderdag

Eigenlijk voelde ik me donderdag knap beroerd, ik bleef maar hoesten. Maar goed, opnieuw stonden er twee trainingen op het programma. Die in de ochtend kon in gelukkig samen doen met mijn (al even verkoude) collega, maar die in de middag deed ik alleen. Halverwege schoot ik in de kriebelhoest en kwam ik er zowat niet meer uit hihi. Mijn cursisten begonnen al met kopjes water heen en weer te hollen.

Aan het eind van de dag was ik redelijk gesloopt en keek ik in mijn agenda. Hmmm, 1 afspraak voor morgen, laten we die eens verschuiven? En zo plempte ik op het laatste moment een vrije dag in mijn agenda. Dat is lekker, onverwacht al met het idee van weekend naar huis gaan!

Vrijdag

Het was maar goed ook dat ik vrijdag vrij had. Dit werd een bank-hang-zielig-voel-filmpje-kijken dag. Ik had eigenlijk willen gaan lopen, maar hoestte nog zo hard dat ik dat uitstelde tot zaterdag. We deden boodschappen en ik kocht een nieuwe foundation, en dat was het wel voor deze dag. En oh ja! Ik wisselde van URL die dag. Van wendyruns ging ik naar everythingwendy omdat ik dit blogje qua onderwerpen iets uit wilde breiden, en wendyruns was dan wel heel beperkend.

Zaterdag

Grrrr. Vrijdag was het best nog aardig weer. Zaterdag was het gewoon een grote dikke prut, bah! Vooral in de ochtend kwam het werkelijk met bakken naar beneden. Ik zat het zowat droog te kijken!

In de middag werd het wat beter en stapte ik naar buiten voor een run. Ik mocht van de Wilfred 4×7 minuten hardlopen met een minuut wandelen tussendoor. Ok prima – dat moet te doen zijn lijkt me. Heh. Misschien was ik wat optimistisch…

De eerste 2 rondes gingen prima, totdat het weer begon te regenen. En van regenen ging het naar hozen, en van hozen naar hagelen. Oi! Moet dat? En net nu ik op een stuk loop zonder enkele mogelijkheid tot schuilen? Eigenlijk zag ik er op een gegeven moment de humor wel van in, loop je daar, als een compleet verzopen kat en al die mensen in die auto’s die voorbij razen kijken naar je. En denken dat je volslagen knettergek bent. Tja, je bent een hardloper of je bent het niet 🙂

Jammergenoeg kwam er in de vierde ronde een einde aan hardlopertje spelen, want mijn knie begon zich ietwat te laten voelen en dat is het teken voor acuut afbreken. Dat deed ik dan ook en ik wandelde naar huis. Wel jammer, ik had echt gehoopt dat ik deze run wel helemaal uit kon lopen.

Zondag

Zondag bestond grotendeels uit kleding shoppen voor mijn lief. Hij is op dit moment naarstig op zoek naar een baan en daar horen nette nieuwe sollicitatiekleren bij. Bij de C&A spotte ik nog super leuke sportkleding met motivational quotes … misschien dat ik die vandeweek nog even ging halen. Maar goed, we waren hier voor A! We waren vrij vlot geslaagd tot we langs de Bijenkorf liepen. Die gaat dicht hier in Breda, en de kortingen lopen hard op daar. Dus we moesten natuurlijk wel even snuffelen hier.

A. kwam er weg met twee prachtige overhemden van Calvin Klein en ik … ik kon het natuurlijk toch weer niet laten om even op de schoenen- en tassenafdeling te gaan kijken. Ik pastte een prachtig paar laarsjes van Tommy Hilfiger maar ondanks dat ze goed zaten liet ik ze toch staan – de neus was me net iets te puntig en dat vind ik niet zo mooi bij mij staan.

Ik was al bijna weer de winkel uitgelopen toen ik over een stand struikelde met Calvin Klein tassen. En daar zat zowaar het exemplaar tussen waar ik al zo lang naar op zoek was – van een redelijke grootte, zwart (past overal bij) en met een middenvak dat dicht kan met een rits. Mijn eigen Cowboysbag begint te verslijten – serieus mensen, koop er nooit een, de ritsen zijn in no time kapot en ze zijn gewoon niet goed bestand tegen dagelijks gebruik – dus ik sloeg mijn slag bij 50% korting. Oeps. A. moest hard om me lachen – we gaan shoppen voor hem en ik kom met een tas thuis.

Nou ja, ik ben er blij mee! Hij is inmiddels helemaal ingeruimd en morgen gaat ie voor het eerst mee naar buiten. Hopen dat deze rits het langer houdt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.