weeklies

What's in a Week #2

De weken gaan ontzettend snel! Eigenlijk had ik deze post maandag moeten plaatsen – ik moet nog een beetje wennen aan het op vaste dagen bloggen. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Op maandag was ik zo gaar als een konijn. De vorige dag was ik terug gekomen uit Parijs en mijn hoofd stond he-le-maaaaal niet naar werk! Toen de wekker om 6 uur ging dacht ik echt “dit kan niet” maar het was toch echt zo. Hop, eruit en aankleden maar. Ik ging voor comfy die dag, want slenteren in Parijs had mijn voet geen goed gedaan (en zo had ik een mooi excuus om mijn mooie nieuwe ubercomfortabele Nike Free Flyknits aan te trekken haha).

Dinsdag stond ook in het teken van werk – het was echt een ongelofelijk drukke dag – zo’n dag dat je aan het einde van je werkuren denkt “wat heb ik nou eigenlijk gedaan?” en er dan achter komt dat dat alleen brandjes blussen was en niets van je structurele werk. Gelukkig had manlief nieuwe verse koffie gehaald en die geur, ohhhhh! Daar kan ik uren achter elkaar aan snuiven.

Op woensdag werk ik normaal thuis, en vrijdag is mijn reguliere vrije dag. Dat liep deze week anders – ik moest vrijdag werken vanwege een afspraak die niet te verschuiven viel, dus ik zette mijn vrije dag op de woensdag. Dat kwam eigenlijk nog goed uit ook, want die dag was ik jarig! Mijn lief en ik hadden een fantastisch fijne dag met oa sushi, een fijn filmavondje en hele goede gesprekken <3

Donderdag was ook al zo’n anders-dan-anders dagje: halve dag werken en dan de rest van de dag een team-uitje met aansluitend diner. Het ging zoals het altijd gaat met dit soort uitjes: eigenlijk heb je er geen zin in en als je er dan eenmaal bent heb je een topdag. We speelden Wie is de Mol (inclusief GPS zoektocht) dwars door Utrecht en als challenge at ik een hele grote (gevriesdroogde) sprinkhaan. Ugh. In twee pogingen. Ieeeh! Uiteindelijk eindigde mijn groepje als derde, onder meer omdat we onze mol niet raadden (ja ik kijk naar jou, collega-met-de-onschuldige-babyface!).

Op vrijdag moest ik dus anders dan normaal gewoon werken, dat was even schakelen. In de avond kwam ik tot de ontdekking dat de meeste mensen die ik had uitgenodigd voor mijn verjaardagsfeestje hadden afgezegd of niets van zich hadden laten horen. Ik ging behoorlijk bummed richting supermarkt om inkopen te doen en eindigde de avond nogal in mineur. Voornamelijk ook omdat ik hartstikke moe was denk ik.

Zaterdag was namelijk een heel stuk leuker, ondanks dat het groepje vrienden op bezoek dus kleiner was dan verwacht. Mijn ouders waren er, en een bevriend stel met hun tweeling die in februari 1 wordt. Adorable! Ik deed snel een impromptu fotoshoot en er zaten (al zeg ik het zelf) echt hele mooie foto’s tussen. Zaterdagavond was er nog meer bezoek, en dan ontdek je dat een klein clubje soms heel fijn kan zijn omdat je dan tenminste ook echt met mensen kunt praten! Ik had een heerlijke avond.

En op zondag had ik geen kater, muahaha! Manlief en ik dwaalden heerlijk door het bos hier in de buurt, snoven de herfstlucht op, genoten van de zon en van de prachtige kleuren en paddestoelen. Zo wil ik wel altijd herfst! De rest van de dag brachten we heerlijk in huis door en bewerkte ik de fotoshoot van de dag ervoor, en ook het restant foto’s van de bruiloft van vrienden van ons van vorige maand. Heerlijk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.