weeklies

What's in a week – week 11

What's in a week 11

Vorige week was een rustige, afwisselende week, met werk, hardlopen, nieuwe gadgets en iets heel engs. Kijk je mee?

De maandag, de dag na de CPC, stond ik stram en stijf op. Ik had spierpijn, wat zich vooral uitte in mijn heupgebied en in mijn kuiten. Met wat beweging ging het beter en ik liep op mijn werk heel wat af. Ik nam een zelfgemaakte couscous salade mee naar het werk als lunch, lekker! Het was nog steeds schitterend weer met adembenemende zonsopgangen en -ondergangen.

Dinsdag verliep eigenlijk hetzelfde – werk, naar buiten willen, prachtig weer onderweg terug naar huis. De spierpijn begon wat te zakken.

Woensdag, mijn vrije dag! Ik had een super produktieve dag die begon met een rondje hardlopen. Na drie stappen voelde ik het al, dit is niet goed. De binnenkanten van mijn onderbenen brandden als een idioot. Het besef daagde dat mijn leuke flyknits te neutraal zijn en mijn naar binnen zakkende enkels niet goed genoeg ondersteunen. Na 2,5 km droop ik af naar huis en liet me vervolgens bij Run2Day adviseren voor een goed paar schoenen voor de wat langere afstanden. Het werden (omg, geen Nike!) Asics Kayano 19. Spierwit! Verder genoot ik die dag van de zon en las ik “Toen ik je zag” van Isa Hoes uit. Heftig!

Halve marathon?!?
En … na een kort gesprekje met Marieke op Twitter, waagde ik de stap en schreef me in voor de halve marathon in Amsterdam op 19 oktober. Help!

Donderdag was het weer werken geblazen, en vrijdag ook. Op de vrijdag bemachtigde ik een startbewijs voor de 10KM Rotterdam op 13 april en ook ging ik ‘s avonds uit eten met vrienden in ons stamcafe de 2-Klaveren. We planden hier ook meteen ConDamned, onze jaarlijkse games-conventie die dit jaar plaatsvindt op 15, 16 en 17 juni.

Op zaterdagochtend was ik er vroeg uit omdat ik voor het eerst sinds lange tijd weer mee ging lopen met de Running Club Breda. Trainster Aline zette er meteen stevig de pas in, maar op mijn nieuwe, bijna neon-witte schoenen ging het wonderwel goed. Ik tikte die dag 9,5 kilometer weg maar dat ging prima. Fijn dat we vanaf nu wat langere afstanden gaan pakken – ik zal wel moeten als ik die 21,1 kilometer wil halen in oktober! Verder gingen we die avond met vrienden naar de bioscoop, naar 300 Rise of an Empire. Veel hack&slash, bloed, hyperrealistische beelden en grieken met baarden en ontblote sixpacks. Ik heb me kostelijk vermaakt – al was het alleen maar om de bizar groot uitgevallen 3D brillen.

Vandaag, zondag, heb ik opnieuw spierpijn en heb ik mezelf een verwen-dag beloofd. Beetje prutsen aan de layout van het blog, rommelen in huis, heerlijk uitgebreid in bad en een beetje lezen. En deze blog tikken 🙂 Fijne zondag allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.