Vliegenzwam
weeklies

What's in a Week: 36

Ik moet mezelf toch eens aanleren deze WiaW’s wat regelmatiger te doen. Het is altijd leuk om terug te zien wat je gedaan hebt, zeker als het zo’n leuke en positieve week was als deze! Kijk je mee?

Lunche

Maandag en dinsdag waren voor mij normale weekdagen: opstaan tussen 6 en half 7, de deur uit en starten met werk tussen 9 en half 10. We zijn gezegend met een goede kantine waar elke dag twee verse salades te krijgen zijn. Dit is er eentje van, met pasta, tonijn, verse sla en cherry tomaatjes. Yum!

10 miles!

Woensdag liep ik, zoals je hier kunt teruglezen, mijn allereerste 10 miles. Hij ging niet van een leien dakje, maar ik heb de kilometers wel gemaakt en dat is wat telt.

De komende week moet ik even goed nadenken wanneer ik nu precies welke afstand ik nog ga lopen. Deze woensdag heb ik namelijk geen tijd voor een lange duurloop (ik ben uitgenodigd voor de Hema Blog Academy, hoe leuk is dat?!) en ik wil eigenlijk toch nog wel een rondje van zo’n 12 tot 14 kilometer lopen.

Verse tomatensoep

Verse tomatensoep

Donderdagavond haalden we de weekendboodschappen in huis. Ik wilde weer wat nieuwe receptjes uitproberen en mijn keuze viel, oa, op de verse tomatensoep van Willemijn van 2WMN.nl en een lekker kaas/pesto broodje van LekkerEnSimpel. Deze maakte ik beiden op zaterdagavond, erg geslaagd!

Op zaterdag had ik in de ochtend ook heuveltraining bij de Running Club Breda, poeh, heftig! Zondag stond ik op met hele stevige spierpijn in mijn billen. Het is voor een goed doel!

Verse koffie

Bourgondische pannekoek

Zondagochtend stond ik echter ook op met heerlijk verse koffie. Wij hebben een espresso apparaat – hoe heb ik ooit zonder gekund? – en ik maakte deze ochtend een nieuw pak verse bonen open van Kaldi. Deze variant heet Summer Sun en hij rook verrukkelijk! Hmmm!

Daarnaast kregen we vrienden op bezoek met hun vijfjarige zoon. Dan kan een bezoekje aan het pannenkoekenhuis natuurlijk niet ontbreken. Ik nam een hartige pannekoek met gesmolten kaas, spek, tomaat en bourgondische kruiden.

Vliegenzwam

Zwavelkopjes

De calorietjes liepen we er vervolgens weer af in het bos achter het pannenkoekhuis. Het was werkelijk schitterend weer en het bos begon al tekenen van haar herfsttooi te vertonen. Gelukkig had ik mijn spiegelreflex bij me en kon ik een aantal mooie plaatjes schieten van de paddestoelen waarmee de bosvloer bezaaid was. Zo mooi!

Hoewel ik een typisch zomerkind ben, kom ik toch al helemaal in herfstsfeer. En jullie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.