Lemonade
persoonlijk

When life gives you lemons …

… you make lemonade! Even een heel korte update om te laten weten dat ik nog leef 🙂

Ja, dit blog ligt al een behoorlijk aantal weken stil, en yup, daar was ik me behoorlijk van bewust. Op Instagram ben ik wel actief gebleven maar eigenlijk ook iets minder dan normaal. Het afgelopen half jaar (of eigenlijk nog wel behoorlijk wat langer) heeft mijn boogje behoorlijk gespannen gestaan op allerlei gebied en daar kreeg ik een week of drie geleden flink last van. Ik heb bewust op allerlei vlakken even een stap terug gedaan om er voor te zorgen dat ik weer goed op mijn pootjes terecht kwam. Denk aan zes dagen vrij in de heerlijke warme zon met vooral erg weinig doen behalve leuke dingen, een beetje uitslapen en van de temperatuur genieten.

Inmiddels voel ik me een heel stuk beter en pak ik het bloggen dan ook weer op. En hoe … er zijn een heel aantal leuke dingen voorbij gekomen waar ik je de komende tijd graag over ga vertellen. Dus stay tuned 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.